Curved UltraWide Gaming 34UC79G

Curved UltraWide Gaming  34UC79G

Το LG 34UC79G-B είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες οθόνες που έχουμε δει.
Η διαγώνιος των 34 ιντσών είναι τεράστια και βελτιώνει τα διαπιστευτήριά της με μια απαλή καμπύλη.
Η διαγώνια 34 ιντσών είναι τεράστια και εκτείνεται σε όλο το γραφείο και η καμπύλη τραβάει το μάτι.

Ωστόσο, όταν κάθεστε πιο κοντά, οι ευρείες και καμπύλες οθόνες καθιστούν τα φορτία των αισθήσεων.
Η ακτίνα των 3.800 χιλιοστών δημιουργεί ένα απαλό τόξο, οπότε δεν υπάρχει παραμόρφωση της εικόνας, αλλά οι πλευρές γέρνουν την οθόνη προς το χρήστη.

Είναι διακριτική και δεν αποσπά την προσοχή.

Ο λόγος διαστάσεων 21: 9 είναι αναμφισβήτητα πιο χρήσιμος από τις πιο ψηλές οθόνες 4Κ: το επιπλέον πλάτος είναι καλύτερο για τις ταινίες και παρέχει επιπλέον οθόνη για την εργασία. Είναι εξαιρετικό για τυχερά παιχνίδια: οι τίτλοι αγώνων έχουν περισσότερη εμβάπτιση καθώς το τοπίο αναβοσβήνει στο παρελθόν, υπάρχει περισσότερο περιθώριο ελιγμών σε τίτλους FPS και τα παιχνίδια RTS και MOBA επωφελούνται πραγματικά.

Η τιμή της LG σημαίνει ότι αυτό το πάνελ 21: 9 έχει ανάλυση 2.560 x 1.080.
 
Είναι εύκολο να πλοηγηθείτε, με γρήγορη και ακριβή απόκριση από το joystick κάτω από το κάτω πλαίσιο. Υπάρχει ένα γρήγορο μενού ρυθμίσεων για να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα, την αντίθεση και την ένταση, αλλά οι επιλογές beefiest διατηρούνται στο μενού Εικόνα.
Εδώ είναι δυνατό να επιλέξετε μια λειτουργία εικόνας, να προσαρμόσετε τη θερμοκρασία χρώματος και να αναπτύξετε διάφορες προσαρμοσμένες στο παιχνίδι προσαρμογές.
Αυτές οι ρυθμίσεις παιχνιδιών τοποθετούνται επίσης σε ένα μενού γρήγορης πρόσβασης, το οποίο είναι προσβάσιμο όταν πατήσετε για πρώτη φορά το joystick. Αυτό το δευτερεύον μενού αλλάζει μεταξύ ειδικών λειτουργιών προβολής ειδώλου και έχει επίσης επιλογές που σχετίζονται με τον μαύρο ισοσταθμιστή, το χρόνο απόκρισης και το AMD FreeSync.
 
Με το Crosshair μπορείτε να τοποθετείται ένα στόχαστρο στο κέντρο προκειμένου να βελτιωθεί η ακρίβεια στα παιχνίδια shooter πρώτου προσώπου (FPS).
Ωστόσο ακόμα και σε εκείνα τα παιχνίδια FPS που δεν υποστηρίζουν την στόχευση ακριβείας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Crosshair, έτσι ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες νίκης.
 

(c) KAPPOUTEL - All rights reserved - Υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center -