Εγγύηση Προϊόντων

H Kappoutel.gr προσφέρει διετή εγγύηση σε όλες τις συσκευές και τα προϊόντα.
Απαραίτητα η επίδειξη της απόδειξης ή τιμολογίου αγοράς.
Ο τελικός καταναλωτής είναι υπεύθυνος/υπόχρεος να διαφυλάξει μέχρι το πέρας της εγγύησης όλα τα παραστατικά του προϊόντος που το συνοδεύουν κατά της απόκτηση του.
Το κατάστημα μας
δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη ή υποχρέωση κράτηση αντιγράφων λόγω της προστασίας των προσωπικών δεδομένων.


Καλέστε μας στο 210-495-2074 Καθημερινά (εκτός Σαββάτου & Κυριακής) 11:00 - 15:00 σχετικά με θέματα  Service tele.png

Εξαίρεση αποτελούν τα προϊόντα όπου ο κατασκευαστής τους δίνει διαφοροποιημένη περίοδο εγγύησης.

Η εγγύηση του προϊόντος παύει αυτόματα να ισχύει στις περιπτώσεις :

1. Bλάβες προερχόμενες από κακή χρήση, πτώση, υγρασία και παρέμβαση από μη εξουσιοδοτημένα service.

2. Από την αλλοίωση πληροφοριών όπως: η ημερομηνία αγοράς, το όνομα και το είδος του προϊόντος ή το παραστατικό απόδειξης της αγοράς. Η κάρτα εγγύησης δεν είναι μεταβιβάσιμη.

3. Βλάβη εξαιτίας πρόσθετων ατυχημάτων όπως ανωτέρα βία, διαφορά ή πτώση τάσης ρεύματος, κακή φόρτιση μπαταρίας από τον αγοραστή. (Αρχική φόρτιση 5-6 ώρες).


Τα προϊόντα μας με την σήμανση EU (Ευρωπαϊκής Αντιπροσωπείας), καλύπτονται από διετή εγγύηση επισκευών (service) σε όλα τα εξουσιοδοτημένα service των κατασκευαστών στην Ελλάδα (όπου καλύπτονται) με εξαίρεση όμως την αντικατάσταση τους.

H διετής εγγύηση δεν ισχύει για τις συσκευές Apple. Στην περίπτωση των Apple συσκευών δίδεται εγγύηση 1 έτους.


Προσοχή: Όλες οι συσκευές της Apple δεν υπόκεινται σε διαδικασία D.O.A. / D.A.P.

 Η Υπηρεσία D.O.A. / D.A.P προσφέρεται στους καταναλωτές και αφορά προϊόντα που δεν λειτουργούν κατά την παραλαβή (Νεκρά Κατά την Παραλαβή/Παράδοση) ή με συμπτώματα σοβαρής δυσλειτουργίας.

Απαραίτητη η συσκευασία του προϊόντος να είναι άθικτη.

Προκειμένου να ισχύσει η υπηρεσία D.O.A. / D.A.P. το οποίο σημαίνει ότι η συσκευή ποτέ δεν άναψε, ή δυσλειτουργεί, θα πρέπει το ελαττωματικό προϊόν να επιστραφεί εντός 7 ημερών στο κατάστημα μας (Με αντίγραφο παραστατικού όπου θα φαίνεται καθαρά η ημερομηνία αγοράς), ώστε να διαπιστωθεί από εξουσιοδοτημένο service η φύση του ελαττώματος.

Αν αποδειχθεί ότι το προϊόν έχει κατασκευαστικό ελάττωμα, γίνεται άμεση αντικατάσταση του προϊόντος, με ίδιο ή ίδιων προδιαγραφών - δυνατοτήτων.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει αποθεματικό στοκ για την αντικατάσταση του γίνεται επιστροφή των χρημάτων του καταναλωτή.

Σε καμία περίπτωση η Kappoutel.gr δεν αντικαθιστά κάποιο προϊόν με αντίστοιχο ή διαφορετικό ή επιστρέφει χρήματα προς οποιονδήποτε καταναλωτή αν πρωτίστως δεν διενεργηθεί ο σχετικός έλεγχος κι αν δεν υπάρχει έγγραφη απόδειξη του κατασκευαστή ότι είναι σε ισχύ το D.O.A. / D.A.P.

Τα προϊόντα επιστρέφουν στην εταιρεία μας με ευθύνη και έξοδα του αποστολέα. 
Η επιστροφή τους γίνεται με ευθύνη και έξοδα της εταιρείας μας μόνο εντός Ελλάδος.


Το χρονικό διάστημα που μπορεί να παραμείνει η συσκευή σας στο εκάστοτε επισκευαστικό κέντρο μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη βλάβη.

Στις περιπτώσεις όπου χρειάζεται το ελαττωματικό προϊόν να επιστραφεί στην Ευρωπαϊκή Αντιπροσωπεία του (και όχι στην Ελλάδα)  για τον έλεγχο επισκευής ή αντικατάστασης, τότε ο χρόνος ολοκλήρωσης θα διαρκέσει 30 έως και 60 ημέρες.


 

(c) KAPPOUTEL - All rights reserved - Υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center -